RINTALIIVIT JA BINDERIT

                                     SEKÄ MUUT MITTATILAUKSENA VALMISTETUT LIIVI-JA ALUSASUT


Ota meihin yhteyttä YHTEYSTIEDOT sivun lomakkeella, niin lähetämme tarkat ohjeet mittojen ottoon sekä kysymykset, joiden perusteella selvitämme liivitoiveesi- ja haasteesi. Tai soita asiakaspalveluun ja tule mittattavaksi Neulomoon. Perjantaipäivät (ainoastaan) on varattu asiakastapaamisille.

Jono on tällä hetkellä useamman kuukauden mittainen. Mitä pikemmin varaat paikkasi jonossa, sitä pikemmin saat omat mittatilausliivisi.

Sähköpostitse toimittaessa ompelemme liivit asikkaan antamien mittojen ja tietojen perusteella ja lähetämme valmiin, yksilöllisen vaatteen kotiin sovitettavaksi. Mahdollisesti tarvittavat/toivotut muutokset (tai kokonaan uudet liivit) teemme samaan hintaan, myös edestakaiset postikulut muokkaamisesta kustannamme me; asiakas maksaa siis vain yhden postimaksun ja valmiit liivit riippumatta siitä kuinka paljon työtä täydelliseen istuvuuteen tarvitaan.

Pidämme itsellämme oikeuden muuttaa hintojamme, mutta juuri nyt yksilölliset mittojen mukaan tehdyt liivit maksavat 130€/kpl ja useammat liivit samalla kertaa tilattaessa 100€/kpl. Hintaan lisätään yksi postimaksu 5,90€

Laskutamme työstä etukäteen. Ilmoitamme työn valmistumisesta noin viikkoa ennen tilauksen postitusta, jotta asiakkaan suoritus näkyy yrityksen tilillä ennen kuin vaate lähtee matkaan.

Lomakkeen täyttäminen EI tarkoita sitoutumista. Vasta kun päätät antaa mittasi, tilausvahvistuksen ja postitusosoitteen, olet sitoutunut tilaukseesi; tilauksen varmistettuaan asiakas ei voi perua tilaustaan. Suomen Liivineulomo sen sijaan voi tarvittaessa perääntyä kustakin projektista. Tällaisessa tapauksessa asiakaalle ei koidu minkäänlaisia kustannuksia.

HUOM. Yhteystiedot sivun alareunassa on tulostettava kaavake, mikäli haluat tilata liivit kirjeitse. Toivomme, että kaavakkeesta olisi apua erityisesti vanhemmille ihmiselle, jotka eivät käytä tietokonetta, jotta myös he voisivat tilata alusvaatteen mahdollisiman helposti.

päivitetty 11.03.2021

ERIKOISLIIVIT

Miesliivit; valmiiksi vanulla täytetyt kupit tai kuppitaskuihin tehdyt irralliset, kevyet vanurinnat

Proteesikupit; rintaliivin kuppien sisään ommeltu trikoinen tai powernet-materiaalista valmistettu tasku asiakkaan omalle rintaproteesille

HOIKISTAVAT JA SELKÄÄ TUKEVAT TUOTTEET  (hinnat eivät sisällä postikuluja)

Selkätukiliivi: korkea, tukeva, vartalon muotoja myötäilevä tukiliivi. Joustava. Takana luu-"paneeli". Myös selkätukiliivi voidaan varustaa sukkanauhoilla (sukkanauhalisä 5€)

95€

Hoikistaja

85€

Hoikistaja sukkanauhoilla (6kpl)

90€

Hoikistavat korkeat alushousut 

85€

Hoikistavat alushousut/stringit

Vyötärön aluella hoikistava (noin 14cm korkea luinen "panta" ja hakaset). Alushousussa lisäksi haarahakaset (strigit ilman haarahakasia).

65€

Hoikistava tuubi: Lantiota ja vatsaa litistävä, tiukka, tukivuorinen tuubi, päällä valinaisen värinen joustava, vaatteisiin tarttumaton kangas.

30€

TRANS-JA MUUNSUKUPUOLISTEN VARTALOA MUOKKAAVAT ALUSASUT

Binderi pujotettava

Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. Pintakangas päällusvaatteisiin tarttumatonta lycraa. Binderit tehdään asiakkaan antamien mittojen mukaan.

50€ 

2kpl yht.80€Binderi hakasilla

Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. kaikki koot.

Huomioi tilatessasi binderiä ettet tilaa liian lyhyttä!!!

55€

2kpl yht.90€


Transmiesten dildo-pidike-boxerit

Hyvin napakat, powernet vuori. Keskellä vuoressa tasku ja muovirenkaalla tuettu aukko dildolle

40€

Transnaisten lannetta -ja takapuolta korostava, sekä vyötäröä hoikistava housuliivi: Vyötärön aluella hoikistava (noin 14cm korkea luinen "panta" ja hakaset). Lähes polveen ulottuvat lahkeet, yläreiden - ja takamuksen alueella vuoritaskut, joissa poistettavat, naisellisa muotoja korostavat toppaukset.


125€

Transnaisten stringit

Haaraa-aluetta häivyttävä twillivuorietumus, sisällä trikoopehmike. Edessä poikittainen muoviluu etumuksen sijoitteluun.

20€

                                           Kysy hintaa! 050 343 9669

Näiden tuotteiden hintoihin sisältyy postikulut

BODYT, UIMAPUVUT, KORSETIT, BURLESKIASUT

Body / korsoletti

Miesten/unisex body

Korsetti tai burleskiasu

Uimapuku tai Bikinit (kaikki koot) Kaksi osainen tai yksiosainen uimapuku, myös mekkomainen.

NAISTEN JA MIESTEN ALUSHOUSUT - JA KALSARIT  sekä SUKKANAUHAVYÖT

Naisten alushousut/stringit

Kaikki mallit, koot ja värit - korkeat/matalat, pitsilliset tai ilman pitsikoristeita.

18€

Naisten lahkeelliset aluhousut: lahkeen pituus valinnainen (muutamasta sentistä aina polveen asti)

20€

Housuliivit: lahkeellisten tai lahkeettomien alushousujen malliset alushousut, joissa kaksinkertainen hyvin tukeva powernetvuori. Erittäin toimivat tyrävaivoihin!


25€

Miesten alushousut/boxerit:

vaihtoehtona normaalietumuksella tai "tavaratilalla". Ns. tavaratila nostaa kookkaat kivekset pussiin, niin ettei niiden päälle vahingossa istu.  Etumuspussi/kalukukkoro korostaa etumusta visuaalisesti

18€

Miesten pitkät trikoo kalsarit

30€

Pitsinen sukkanauhavyö: valmistetaan valkoisena, ivoryna, mustana ja punaisena

25€

Sukkanauhaliivi: Joko vyötäröltä nivusiin ylettyvä, hoikistava liivi, sivussa hakaset - tai maltalmpi, noin 20cm korkea, hakasilla aukeva vatsan peittävä liivi


35€