PIAN KAIKKI ON ILMAISTA!


Suomen Liivineulomo on ollut vuodesta 2017 lähtien Suomen ainoa alusvaatteita mittatilauksena valmistava yritys * – ja PIAN myös MAAILMAN AINOA alusvaatteita mittatilauksena ILMAISEKSI!!!!!! tekevä yritys.

Kun Youtube kanavallamme  <- (klikkaa, sininen teksti on linkki): on 100000 (satatuhatta) tilaajaa, niin KAIKKI mittatilausalusvaatteemme muuttuvat ilmaisiksi. Luit aivan oikein! Mikään palvelussamme ei maksa asiakkaalle mitään. Kuten tähänkin asti; asiakas itse valitsee mitä haluaa ja tarvitsee ja me suunnittelemme, ompelemme ja tarjoamme materiaalit – mutta rahaa EI liiku kädestä toiseen: Rahaa ei tarvita. Yhtään.

                                                                                      Miten tämä on mahdollista?

Palvelemme 4-15 asiakasta kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että teemme joka kuukasi neljälle asiakkaalle joko rintaliivit ja toivotun ala-osan tai uimapuvn/bodyn/bikinit - tai jonkin suurempitöisen vaatteen kuten korsetin, fantsasia/fetissiasun, selkätuen, kureliivit jne. TAI vaihtoehtoisesti viidelletoista asiakkalle binderin. Koska jono saattaa kasvaa todella pitkäksi toimimme seuraavasti: Joka toinen kuukausi palvelemme asiakkaita tarkasti jonotusnumeron perusteella ja joka toinen kuukausi arvomme puolet kuukauden asiakkaista ja puolet valitsemme henkilön tarinan/tarpeen perusteella. Näin kenenkään ei tarvitse menettää toivoaan, vaikka jonotusnumero olisi suuri.

Miten pääsen jonoon? 

(jos sinulla ei vielä ole google tiliä) Luo ensin google tili tästä linkistä. Kun olet kirjautuneena googletiliisi klikkaa itsesi Youtube kanavallamme TÄSTÄ ja paina tilaa painiketta. Tilaajaksi ryhtyminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Kun olet tilaaja lähetä meille lomake (alla) ja kerro minkälaisen alusvaatteen haluat. Lomakkeesi  on paikkasi jonossa. Vastaamme 48h sisällä ja kerromme mikä on jonotusnumerosi.

                                                                                

                                                                            Ei hurskailua vaan YHTEISTYÖTÄ

Me tarvitsemme Sinun apuasi: Vaikka et kenties itse halua tilata alusvaatetta juuri nyt, niin olethan mieleltäsi kaunis ja antelias ja autat meitä saamaan 100000 tilaajaa ryhtymällä kanavamme tilaajaksi. Kiitos, kiitos, kiitos, koko sydämiemme pohjasta! Tilaajaksi ryhtyminen ei maksa mitään; ei nyt eikä myöhemmin. Tilaajaksi ryhtymällä autat meitä saavuttamaan tilan, missä me vastavuoroisesti pystymme auttamaan muita (ehkäpä juuri Sinun Äitiäsi, Mummoasi tai Trans-Ystävääsi) saamaan maailman istuvimmat ja mukavimmat mittatilaus rintaliivit/binderin, hoikistajan tai selkätuen. Tutkittuamme asiaa olemme tulleet lukuun: 100000 tilaajaa. Määrä, minkä tarvitsemme siihen, että Youtube maksaa meille "palkkaa"; sen, minkä olemme tähän saakka maksavilta asiakkailtamme laskuttaneet, eli riittävästi työtilamme vuokraan (sähkö ja vesi mukaanlukien) materiaalikustannuksiin (kankaat, langat ja tilpehöörit; ontelnauhat, kaarituet, luut, renkaat, säätimet, hakaset jne.) sekä kahden ihmisen ja kolmen kissan kohtuulliseen elämiseen (olemme hyvin kohtuullisia, jopa vaatimattomia).

Saanko minä siis ihan-aikuisen-oikeasti ILMAISET liivit?!

KYLLÄ. Tai minkä tahansa muun alusvaatteen. ...  MUTTA? ... ei mitään muttia  ... tai no, ehkä pienen pieni: Koska Youtube ei maksa meille pelkistä tilaajista (olethan jo ryhtynyt kanavamme tilaajaksi ), vaan siitä, että me kuvaamme kanavalle videoita; ja nämä videot me kuvaamme työstämme. SIISPÄ: Lue tämä tarkkaan: Kun olet palveluvuorossa, haluamme vaatteidesi valmistusvideolla kertoa vähintäänkin seuraavat asiat: sukupuolesi (nainen/mies/trans/muu), oletko nuori/aikuinen/keski-ikäinen/seniori ja mitä sinulle valmistamme. Tietysti olisimme riemuissamme jos saamme kertoa enemmän, jopa jonkinlaisen tarinan ja kaikken parasta jos saamme sinusta kuvan, missä sinulla on päälläsi valmistamamme asusvaate! Sekin jo olisi hienoa jos sasimme edes kuvan, mistä tunistettavat kohdat (kasvot, tatuoinnit) on rajattu pois ja vain asukokonaisuus vartalollasi näkyisi. Jos olet oikein rohkea/ja pidät esiintymisestä, niin voimme jopa ajella tekemään videota luoksesi kun asusi on valmis <- mutta tämä kaikki on vapaaehtoista! Minimivaatimus on, että saamme kertoa sinusta nämä asiat: sukupuolesi (nainen/mies/trans/muu), oletko nuori/aikuinen/keski-ikäinen/seniori ja mitä sinulle valmistamme. 

Pieni vinkki: Mahdollisuutesi päästä asiakkaaksemme MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI "tarinan/tarpeen"perusteella kasvaa huomattavasti jos saamme kertoa tarinasi videollamme ja saamme kuvan valmistuneesta asusta päälläsi.

* mittatilausalusvaatteilla tarkoitamme: yksilöllisesti, mittojen - ja asiakkaan toiveiden sekä tarpeiden mukaan kaavoitettuja, rakenteellisia, tukevia ja erityistarpeet täyttäviä rintaliivejä (huomioksi mikäli braletteja, mallistoliivejä ja muita kevytliivejä valmistavat yritykset harmistuvat teksteistämme).