YRITYS

Arvoisesi Liivit

Suomalainen nainen lähtökohtanamme, suunnitelemme ja valmistamme - ainoana Suomessa - liivimme käsityönä, itse. Neulomomme korkealuokkaiset materiaalit ja kankaat hankitaan eettisistä syistä luotettavilta suomalaisilta ja eurooppalaisilta tavarantoimittajilta, joista osaan, on luotu suhteet jo vuosikymmeniä sitten.

Ympäristö

  • Kaikki pakkausmateriaalimme ovat kierrätettyjä tai vähintään valkaisemattomia.
  • Kaikki syntyvä jäte kierrätetään asianmukaisesti
  • Jätteen syntyä pyritään rajoittamaan koko tuotantoketjussa; jokainen alusvaate leikataan yksilöllisesti käsin, näin myös tilkut muovautuvat pienempien liivein kappaleiksi.
  • Pyrimme energiankulutuksen minimoimiseen kaikessa tuotannossamme, mukaanlukien myynnin - ja logistiikan päästöt. Kutsumme asiakkaan paikan päälle ainoastaan monimutkaisten vaatteiden sovitukseen, muutoin käytämme jopa sovittamisessa postia; "lähetysten joukkolikennettä".
  • Ajatuksemme on; että hyvin tehty, käytetty, kestävä kone tai kaluste on parempi vaihtoehto kuin vähemmän kestävä uusi. Kahdeksan kymmenestä ompelukoneestamme on + 40-vuotiaita valurautavanhuksia!

Ilmasto kiittää Suomessa valmistetun ostajia!

Vaikka asiakkaidemme ensisijainen tarve ja toive on saada istuvat, tukevat ja kestävät rintaliivit - tiedostamme, että jokainen Suomessa valmistetun alusvaatteen ostaja tekee ilmastoteon.  Toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi myös koko ajan kasvavan joukon asiakkaita, joiden ensisijainen motiivi on ilmasto, luonnonmukaiset tai kierrätetyt materiaalit. Osallistumme innolla kunkin henkilökohtaiseen ajatukseen yksilöllisestä ja ekologisesta pukeutumisesta!

Kaikki kankaamme valmistetaan Espanjassa , pitsit, kuminauhat , säätimet, renkaat langat jne. muualla Keski-Euroopassa (Italia, Saksa, Romania). Kuljetus Suomeen tapahtuu maitse, emme tilaa mitään mantereen ulkopuolelta, emme lento - emmekä laivarahtina. Jokainen vaate leikataan käsin; rintaliivit ovat suurimmillaankin pienikokoinen vaate, mikä tarkoittaa, että materiaalihävikkiä ei juurikaan synny - jokainen 10cm x 10cm kokoinen tilkku hyödynnetään. Lähettäessämme valmiit vaatteet asiakkalle pakkaamme ne valkaisemattomaan voimapaperiin tai päivittäistavarakaupoista saatuihin, käytettyihin pahvilaatikoihin - tuotteen ympärille kääritty ohuen ohut kierrätyssilkkipaperi on uusi, jotta alusasun puhtauden ja uutuden tuntu säilyy. Mikäli tuotteissamme ilmenee heikkoutta, korjaamme vaatteen vielä puolenkin vuoden jälkeen. On tapahtunut, että liian täpärästi ommeltu saumurin sauma on ratkennut, irrotettavien olkainten pidikkeet ovat katkenneet ja kaarituki oli tullut ulos ontelonauhasta - ottakaa tällaisissa tapauksssa rohkeasti yhteyttä, niin korjaamme vaatteen, jotta sen käyttöikää saadaan lisättyä.

Historia

Vuonna 1928 Ahti Leino perusti Turkuun Eerikinkadulle Varsinais-Suomen Liivineulomo osakeyhtiön. Yritys toimi vuosikymmenten varrella useassa paikassa Turun kaupungin alueella; viimeiseksi Barkerin kutomon entisissä tiloissa. Leinon perhe omisti Neulomon kahdessa sukupolvessa, työllistäen parhaimmillaan viisikymmentä ompelijaa. Vuodesta 2017 lähtien - Heikki Leinon veljineen eläköidyttyä - toimintaa on jatkanut ja kehittänyt Markku Mäkelä ja Hanna Lindberg Hämeenlinnan Visamäessä, Suomen Liivineulomo Oy: n omistajina.


Tuotekehitys

Kehitämme aktiivisesti tuotteitamme ja seuraamme alan trendejä, jotta voimme vastata asiakkaidemme kysyntään parhaamme mukaan. Kaavoituksessa ja sarjoituksessa (kokojen suurentamisessa ja pienentämisessä) olemme kehittyneet huimasti viimeisen kuuden vuoden aikana, valmistettuamme satoja liivejä, bindereitä ja muita alusasuja. Ymmärrämme koko ajan paremmin rintaaliivien monimutkaista rakennetta, sekä tuen ja mukavuuden maksimointia. Pienyrityksenä olemme joustava ja haluamme palvella kaikenkokoisia naisia heidän liivitarpeissaan - ja toiveissaan.